Om Bello Hudvård

Linda Sandberg

Auktoriserad Hud- och Spaterapeut,medlem i Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Ägare av Bello Hudvård.

Jag gick min utbildning på Gilda skolan i Malmö och blev auktoriserad hud- och spaterapeut 2006.

Jag utför professionella,skräddarsydda och resultatinriktade  behandlingar med dig som kund i fokus. Min vision är att Du ska känna dig väl omhändertagen och alltid få det där lilla extra,varje gång.

 

 

 

 

 

 

 

Chante Tekeyan

Diplomerad massör. Driver Chante Massage.

Chantes sätt att jobba är genom att tvärbearbeta muskulaturens fiberriktning och därmed uppnå maximal effekt av töjning, uppmjukning och rörelsefrihet. Behandlingarna sker med långsamma, metodiska rörelsemönster så att musklerna verkligen får en chans att uppta alla grepp. Chante utför svensk klassisk massage,triggerpunktsmassage, avslappnande massage, gravidmassage samt Zonterapi/Reflexologi. Ansluten till friskvårdsbidraget Actiway.

 

 

 

 

 

Xandra Matson

Diplomerad nagelspecialist och certifierad fransstylist. Driver A Creative Mess.

Har arbetat i skönhetsbranschen sedan 2010 och har under åren arbetat direkt till kund på salong, drivit privatutbildningar för nagelterapeuter och jobbat som yrkeslärare på gymnasienivå inom skönhet och hälsa.

Med goda kunskaper inom sina behandlingsområden, ett kreativt öga och känsla för färg och form kommer hon att se till att du lämnar salongen med ett leende.