Ansiktsbehandlingar

”Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de absolut bästa investeringarna för din hud. Behandlingarna anpassas efter just dina önskemål och behov.”

 

Hudterapeutens val 60/90 min 1100 kr/1525 kr

En resultatinriktad ansiktsbehandling specifikt till Dig utifrån ditt aktuella hudtillstånd, dina förutsättningar & mål. Här skräddarsyr jag den ultimata behandlingen och i samråd med dig och dina önskemål så väljer jag sedan fritt bland peelingar, avancerad hudvård och specialprodukter för att uppnå optimal hudhälsa. Färgning av fransar och bryn ingår i 90 minuter om så önskas.

CIRCADIA SWiCH 60 min 1250 kr

Denna behandling passar dig som:

– har varit långtidssjuk, utbränd eller stressar mycket, röker ,sover dåligt ,har försämrad elasticitet , har fina linjer & rynkor ,vill jobba mot pigmenteringar och vill jobba fasthet lyster & fräschör.

Vid bokning av kur a´3-5 behandlingar erhålles 10% rabatt.

Klassisk ansiktsbehandling 1 tim 30 minuter 995 kr

Denna behandling passar alla. Här ingår rengöring, peeling, ånga, grundlig portömning, brynplockning alternativt vaxning av bryn, lång ansikts- och nackmassage, samt mask efter hudtyp.

Djuprengörande ansiktsbehandling 1 tim 795 kr

Denna behandling passar extra bra till dig som vill fokusera på orenheter. Rengöring, peeling, ånga, grundlig portömning, brynplockning alternativt vaxning av bryn, nackmassage och mask efter hudtyp.

Avkopplande Ansiktsbehandling – Friskvård 45 min 670 kr

I denna behandling ligger fokus på att mjuka upp dina ansikts- och nackmuskler och att få dig avkopplad. Jag använder produkter med milda, avslappnande dofter.
Behandlingen börjar med en rengöring och peeling med varma handdukar. Därefter följer en lång härlig massage av ansikte, nacke och axlar. Vi avslutar med en lugnande mask samt huvudmassage.
Denna behandling kan nyttjas som friskvård genom att lämna in kvittot till din arbetsgivare. ( ej Epassi )

Ansiktsbehandling för honom 1 tim 795 kr

Rengöring, peeling, ånga,grundlig portömning, nackmassage och mask efter hudtyp. Även brynen formas om detta önskas.

Ansiktsbehandling relax 60 min 770 kr

En underbart avslappnande ansiktsbehandling!  Här ingår rengöring, anpassad peeling, lång härlig ansikts- och nackmassage, huvudmassage samt mask efter hudtyp.

Circadia Oxygen RX 30 min för acne- och rosaceahud 795 kr

Oxygen Rx är en unik behandling där rent syre aktiveras på huden. I denna process ökar vi näringstillförseln till huden och stimulerar kollagen- och elastinproduktionen. Syret har antibakteriella, anti-inflammatoriska och rodnadsdämpande egenskaper. Oxygen Rx verkar kärlsammandragande och är särskilt utformad för dig med acne, rosacea och synliga kärl.

Vid bokning av kur a´3-5 behandlingar erhålles 10% rabatt.

-15% rabatt på ord. pris för dig som ännu inte fyllt 20 år.

ProSkin 30  30 min 525 kr

En högintensiv behandling som anpassas helt
efter din hud och dina prioriterade önskemål.
Den perfekta behandlingen för dig som har ont om tid eller som vill komma oftare för att behandla specifika hudtillstånd såsom fet problemhud, pormaskar, känslighet eller kronisk torrhet.

*75 kronor i rabatt när du färgar dina fransar och/eller bryn i kombination med din ansiktsbehandling. 

Hudanalys 250 kr

När du bokar en hudanalys så går vi noggrant igenom hur just din hud känns och ser ut och du får även en personligt utformad produktrekommendation.
Vid köp av produkter för minst 600 kr är hudanalysen kostnadsfri.