CryoAlfa

CryoAlfa

 

Kryoterapi (kall kirurgi) är en mycket effektiv och säker behandling som används för att frysa bort och förstöra godartade hudförändringar.
Med Cryoalfa är risken för bieffekter minimal och endast 1-3 behandlingar brukar krävas för önskat resultat beroende på storlek och djup av behandlingsområdet.

Exempel på godartade hudförändringar som kan tas bort är :

– Fibrom
– Skin tags (hudflikar)
– Kavernöst hemangiom (cherry spots)
– Solfläckar
– Seborrisk keratos (åldersvårtor)

Under behandlingen blir det behandlade området vitt. Efter att det vita, frysta området tinar, uppstår en rodnad som gör området rött och lite svullet. Efter behandlingen kan en blåsa uppstå över det behandlade området. Detta är helt normalt. Inom 3-5 dagar kommer det att bildas en sårskorpa.Sårskorpan faller bort av sig självt efter ca 1-2 veckor. Beroende på omfattningen av frysningen kan en ny sårskorpa bildas och processen upprepar sig.
Skadan kommer att vara helt läkt inom 2-6 veckor. Behövs upprepade behandlingar kan man göra dessa med ca 4 veckors mellanrum.

Vissa typer av hudförändringar kan behöva undersökas av läkare innan de avlägsnas. Kontakta oss gärna för konsultation. Det går även bra att maila bilder (info@bellohudvard.se) så tar vi kontakt med dig och pratar igenom behandlingen.

Priser

1 Hudförändring, max 1cm i diameter 500 :-
2 Hudförändringar, max 1cm i diameter 700 :-
3 Hudförändringar, max 1cm i diameter 900 :-
Vill du ta bort 4 eller fler hudförändringar är kostnaden för de första 3 hudförändringar 900 :- och från 4 och fler 100 :- per hudförändring. Gäller vid ett och samma behandlingstillfälle.